Visual Girls
Welcome to my blog

Copyright N U K E all rights reserved
Sedikit saja coretan
Saturday, September 24, 2011 | 2:03 AM | 0 comments
Err. (dalam mood sedih) Now kat CyberCafe. Biarpun takde mase nak coret kat blog tapi nak story sikit2. Erm. Sebenarnya aku baru balik dari KFC. Ermmm. Mase nak balik jumpe la Si Penjaga Kesayangan aku tuu. Die ambil fries aku!!! >_< Okeee. Takpe laa. Aku halal. Uishh. Bukan yang tu aku nak story kat sini. Si Guardian Angle aku tuu bagi aku tengok satu surat. 3helai. Sambil gaduh2 tengah KFC tu aku bace surat tu. "MATRIKULASI" Hati aku terus rase tak best!! Ermm. Mesti aku dah berpisah dengan die!! Waaaaa! Sedih sangat2. Aku tengok la pilihan die. 1st. Matrik Pahang. 2nd. Matrik Selangor. 3rd. Matrik Kedah. (bace sambil sedih) Haha -_____- Aku pun cakap la kat die "Im,pilih la Matrik Selangor. Tahun depan aku nak masuk UiTM Shah Alam. Dekat sikit" Die pun cakap "Nape lak?? Alaaa. Tu pilihan je. Tak tau boleh pergi ke tak" Waaaaaaa! Malu la aku nak cakap "Habis sape nak jage aku nanti?? Sedihh la aku" Hadoooi. MUSTAHIL aku nak cakap macam tuuu. Harap2 die dapat UiTM je. Haha. Biar laa. Selagi die ade kat maktab baik aku habis kan sisa2 hidup die kat situ. Haha. Tapi aku nak sangat cakap kat die " Thanks for everything!!" Tapi bile erkk??? Nanti jumpe kat syurga baru aku cakap kot. Haha. Okee. Time to go. Bye peeps!! Love you all...!! ^_^ <3 Uikkkkk : Mana kamuu Gerr??? :(

Older Post | Newer Post
Visual Girls

hi all...welcome to my world



TagBoard

Enter your CBOX

Credit
skins by: Nuke
Ullzang photos by: Ulzzang girls