Visual Girls
Welcome to my blog

Copyright N U K E all rights reserved
30 September 2011 - Hang-out!!
Friday, September 30, 2011 | 2:13 PM | 0 comments




Hey hey hey!!! (senang hati) Hari ni sekali lagi hang-out!! Sepatut nye pergi ngan Taty, Kieyra n Siti tapi Kieyra n Siti tak boleh jion. Ade keje lak. Then aku pergi la ngan Taty, My Dad n Mom. On the way nak pergi Mesramall tu, Abah pergi la tengok restoran yang dy baru nak bukak. TIBA TIBA!!! Oh god! I'm in trouble! Sakit perut sial...!! Ya Rabbi. Rase macam perut kena boom!! Aku pun ape lagi. Tak senang duduk la aku dalam kereta. Asyik asyik bunyi " Cepat Abah!! Arghhh!! Sakitt!! Abah bawak kereta laju laju!! Astagaaa!! Tandas Abahhh!! Cepat cepat cepatt!! SAKIT!!! Begitu la laungan aku mase on the way ke Mesramall. Haha. Muke aku jangan cakap r. Tak boleh bayang macam mane. Taty tengok aku gelak je kerja dy. Hey!! Dalam SEKSA ni tau!!

Ehhh. Lupe nak upload gambar Taty. Haha. Gambar mahal ni tau. Taken before leaving her home. Tengok tengok~



OMG! Background belakang dasyat!! Haha. Oke! Sampai je kat Mesramall, terus berlari ke tandas. Dengan laju nya aku berjalan menuju ke TOILET. Sampai abang kat tandas tengok pelik kat aku. Haha. Hey abang, tengok muke r. Tengah tahan ni. SIKSAA BHAAA. Haha. Lame gak aku dalam tandas tu. Haha. Dasyat!! Keluar je dari tandas, pergi kat Taty,surau. Ty, Lega lor. Haha. Then kitorang decided nak pergi makan dulu. Taty makan Nasi Ayam n aku makan Hot Plate. Perghhh. Lame tol tak makan. Kat Kuala Berang bukan boleh makan pun tuu. Takde tau! Kesian aku!!



Tengok tengok tengok. So semangat Taty makan. Sampai tak bercakap n angkat muke. Muke dy mengadap nasi ayam tuu je. Haha. Dy yang semangat nak makan tuu. Mesti dah kebulur tu. Owhhh!! Sedang aku makan Hot Plate tu, aku makan laa ayam dy yang dibagi tu. Then aku tengok kat ayam tu. Aku tak tau ape benda tapi aku rase la kan. Tu penis ayam!! Haha. Siap ambil gambar~
Tapi aku tak pasti sebenarnya. Haha. Main cakap je. Kuat nye mengarut. Then aku n Taty mula la naik tanduk nak pergi cuci mata!! Hehe. Hobi ni. Mane boleh tak buat. Haha. Kitorang lalu kat Secret Recipe, rase nak makan Secret Recipe lak. Hadoooi. Nafsu lembu ni. Oke oke. Tahan lu derr. Jalan jalan lu. Tahan la kitorang lalu pergi ke RotiBoy. Haha. Makan lagi. Hadoooi. Sambil sambil tu texting ngan ZZZZZ. What??! Datang sini? Haha (dalam hati : Yea!! ZZZZZ nak datang) Haha. Oke oke. Tunggu kat RotiBoy laa. Beberape minit lepas tu, dy cakap dy masuk TMC. Kena jage anak buah dy. Hadoooi. Baru nak ajak pergi makan Secret Recipe. Tak pe r. Then me n Taty away to Secret Recipe with nafsu lembu perut 4. Haha. Sememangnya nafsu!! Sampai sana. Nafsu kerbau pulaaa! Aku rase semua aku nak makan. Haha. Blueberry Cheese Cake?? Tramisu? Butterscotch?? Dan macam macam la dalam pikiran aku.
Dah macam gaye study hard aku pilih cake. Serious giler muke. Tak leh blaa. Haha. Then aku decide amik Tiramisu n Taty amik Moist Chocolate Cake. TIME TO EAT!!!! LOL LOL
Cakes!!
Ni Taty punye. AKu mengaya kan je. Moist Chocolate Cake! *Boleh didapati di semua cawagan Secret Recipe seluruh Malaysia. Kalau kat Mesramall kek ini berada di 3rd layer kat display cake dyorang. Haha~
Ni baru aku punye. Tiramisu Cake! *Boleh didapati di semua cawagan Secret Recipe seluruh Malaysia. Kalau kat Mesramall kek ini berada di 1st layer kat display cake dyorang. Haha~
Sekali lagi, Taty so semangat makan. Muke penuh serius dan nafsu kerbau!! Haha. *mate mahal tu. Jelingan maut!! Heeee. Gurau Ty!! Disebabkan kitorang makan dengan penuh nafsu kerbau (setan je hasut suruh habis duit) kitorang tak habis makan kek tuu!! Haha. Ape daaa~
Nampak nya Taty lagi makan COMOT dari aku. Haaaaa! Time nak bayar ni lucu. Aku berlagak kaya. Bile Abang Secret Recipe tu hulur bil kat aku, aku bayar laa. Tapi korang nak tau orang kaye macam aku bayar macam mane?? Mehh nak tunjuk~
Aku bayar dengan kad bank BSN. Haha. Dah la gune kad giro. Ape daa. Kad kredit orang lain hebat je. ViSA laa. Ape laa. Tapi yang betul nye aku bayar ngan wang ringgit laa. Tak kan nak bayar ngan kat GIRO. Hadoooi~ ****** Then kitorang teruskan perjalanan kitorang ke bowling. ZZZZZ cakap dy ade kat pool. Pool dekat ngan bowling. Yeahh (gembira hati aku boleh jumpe dy) Aku terus pakai spek. Nak cari dy. Yeahhhh! Jumpe pun. Tengah main pool ngan anak buah dy yang kecik (Ada gambar dy tapi identiti Mr ZZZZZ dirahsiakan) Haha. Woaaah! Pakai pink. Same la pulak (so perasan Cik Shilla) Dy ade la tanye2 aku. Then aku cakap aku nak try main pool. Perghh. Tak reti la aku main benda tu. Oke! Aku try. Haha. Banggg!! Aku pukul bola tu then~ Yeahhh! Masuk dapat point! Haha. 1st time main 1st masuk. Kahkahkah! Then ZZZZZ ajak pergi lawan bowling. Aku on je tapi ramai sangat orang mase tu. Dy pun ajak pergi karoke. Aku pun on je laaa. Pun ramai orang gak. Tunggu r. Sambil sambil tunggu. Aku ajak dy lawan lumba kereta. Kitorang pun main punye la main. Nampak sangat aku boleh amek lesen kereta. Tapi ZZZZZ gagal. Aku menang!!! Yeahh! Dy kalah. Tak reti bawak kereta kot. Haha. (Gurau) Suddenly!! Umi call. Kak ade kat mane tu?? Cepat laa. Nop balik doh ni... Hadooi. Tak sempat nak spend time ngan kamuu. Haha. So sorry ZZZZZ. Sayang nye nak tinggal Mesramall. Oke. Lain kali kite keluar lagi. Lawan bowling. Sape kalah kena belanja!! Thanks sebab datang tau!! Especially to my sayang, Sutati Harni. Thanks!!! Sayang kamu!
Dan kamu juga wahai si baju pink. Thanks a lot!! Next holidays laaa. Hehee. Ni gambar terbaik kite (memang la gambar terbaik sebab first time amek gambar sesama. Haha. Gambar curi...!! Taty yang amek!
Oke! Done! Nak tidur daa. Sekarang jam 5.11 pagi. 1 Oktober 2011. Wahhh. Happy October to all. Mau tidur sudaaa. Selamat "malam" . Hehe. Not ready yet!! Back to jail of Pauh. Oke. Bhai. WiNk WiNK! (^_~)





Older Post | Newer Post
Visual Girls

hi all...welcome to my world



TagBoard

Enter your CBOX

Credit
skins by: Nuke
Ullzang photos by: Ulzzang girls